Folkemøde Randers samler  
”De 5 fra Borgen” til debat

AfPer Schultz-Knudsen

Folkemøde Randers samler  
”De 5 fra Borgen” til debat

I samarbejde med AOF arrangerer Folkemøde Randers 24. marts gratis debatmøde med de fem randrusianske folketingsmedlemmer.

Foto Marie Hald. 

Set med randrusianske briller var folketingsvalget d. 1. november sidste år en succes. Ikke færre end fem randrusianere blev valgt ind i Folketinget. To flere end før valget.

Men hvad kan deres valg til Folketinget få af betydning for Randers Kommune og kommunens borgere?

Det kan du få svar på fredag d. 24. marts kl. 16.00 i Store Sal på Underværket, Stemannsgade 9 C, Randers, hvor Folkemøde Randers i samarbejde med AOF har inviteret Charlotte Broman Mølbæk, SF, Louise Brown, Liberal Alliance, Malte Larsen, Socialdemokratiet, Michael Aastrup Jensen, Venstre, og Nick Zimmermann, Dansk Folkeparti, til et par timers debatmøde.

Mødet vil blive ledet af Mette Frobenius, der er kendt som debattør, foredragsholder og standupkomiker.

De fem vil blive bedt om at komme med bud på, hvordan de hver for sig og i fællesskab kan være med til at fremme randrusianske interesser på Christiansborg, og hvordan de vil inddrage borgerne i Randers Kommune i deres arbejde. Desuden vil de komme til at forholde sig til aktuelle politiske emner og samarbejdet i det nye folketing.

Det er gratis at deltage i mødet, der er åbent for alle, og der vil blive mulighed for at stille spørgsmål til folketingsmedlemmerne samt kommentere deres indlæg.

Om forfatteren

Per Schultz-Knudsen administrator

Per Schultz-Knudsen er formand for Folkemøde Randers.

Skriv et svar