Folkemøde 2022

AfPer Schultz-Knudsen

Folkemøde 2022

Efter et opstartsår og to år præget af usikkerhed om mulighed for gennemførelse helt frem til åbningen på grund af corona-restriktioner er arrangørerne bag Folkemøde Randers nu klar til at virkeliggøre flere af de visioner, der lå til grund for initiativet for tre år siden. 

Målet er at gøre den årlige folkemøde-uge til et virkeligt folkeligt arrangement, der rækker ud til alle borgere og egne af Randers Kommune.

Årets Folkemøde Randers skal derfor synliggøres med aktiviteter på pladser og gader, ligesom der arbejdes med at få afviklet arrangementer og aktiviteter i kommunens byer udenfor Randers, bl.a. med en omrejsende teaterforestilling til forsamlingshusene. En måde at få formidlet Folkemøde Randers ud til borgere – både i og udenfor Randers Kommune – vil desuden være at livestreame debatterne, hvis der kan findes resurser hertil.

Visionen for Folkemøde Randers er at samle borgere gennem den demokratiske samtale, og missionen er at inspirere og engagere borgere til samarbejde og dialog, på tværs af politisk ståsted, med et fælles mål om en bedre fremtid. 

Gennem vision og mission ønsker Folkemøde Randers at skabe værdier og selvværd for Randers Kommune og dens borgere, og derigennem styrke den positive selvforståelse som borgere i Randers Kommune.Enhver demokratisk organisation, forening, parti, politisk liste, selvejende institution eller privat virksomhed med tilknytning til Randers kan tilslutte sig Folkemøde Randers som medarrangør. 

Om forfatteren

Per Schultz-Knudsen administrator

Per Schultz-Knudsen er formand for Folkemøde Randers.

Skriv et svar